Уз „Дунав осигурање“ бесплатни ултразвучни прегледи жена до краја октобра! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Уз „Дунав осигурање“ бесплатни ултразвучни прегледи жена до краја октобра!
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
20.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Октобар се широм света обележава као Међународни месец борбе против рака дојке.

Компанија „Дунав осигурање“ је и ове године пружила подршку пројекту „Буди храбра“, како би заједно са Удружењем „Жена уз жену“, подизала свест о распрострањености ове болести и указала на важност превенције и раног откривања малигнитета.

Караван опремљен ултразвучним апаратом и неопходном опремом за дијагностички преглед обићи ће градове широм Србије, како би омогућио женама старости до 45 година да обаве бесплатне прегледе на лицу места. „Дунав осигурање“ ће, препознајући реалне потребе и приоритете у области здравља, овом приликом представити свој програм здравственог осигурања и осигурања за случајеве оболевања од рака Цанцер протецтион – који, осим финансијске, обухвата и стручну подршку – могућност прибављања другог лекарског мишљења.

Додатно лекарско мишљење, уз детаљну независну ревизију успостављене дијагнозе и препорученог начина лечења осигураника од стране мултидисциплинарног тима лекара одговарајућих специјалности, укључује ангажовање водећих светских медицинских центара специјализованих за дијагностику и лечење канцера. Управо је ова услуга много пута до сада утицала на ток лечења, будући да могућност прибављања другог лекарског мишљења у некој од реномираних лекарских установа може допринети спокојнијем доношењу одлуке осигураника о процесу лечења, уз додатно специјалистичко ангажовање и подршку у даљем процесу излечења.

Караван је до сада прокрстарио градовима: Нови Сад, Сремска Митровица, Шабац, Обреновац, Уб, Љиг, Младеновац, Крагујевац. Данас је у Чачку, а до краја месеца посетиће:

Ужице, 21 – 22.10. - Трг у центру града
Краљево, 23 – 24.10.
Крушевац, 25 – 26.10. - Трг глумаца у центру града
Јагодина,27 – 28.10. - Тржни центар Вива

Прегледи се заказују на лицу места, у термину од 11:30 до 12 часова, док ће се прегледи обављати у периоду од 12 до 18 часова.

Све додатне информације о пројекту могу се пратити и путем друштвених мрежа, где ће на компанијским налозима бити објављена актуелна дешавања и кретање трасе Каравана.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.443.628 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)